Skip to main content

Welkom bij The Mex!
Het vernieuwende Mexicaanse restaurant in Vrouwenpolder.

Maart 2019 geopend!

Mexican food - Grill Specialties - Cocktails - Indoor Playground - Take-Away

Hola! Even voorstellen:

Wij willen onszelf graag even voorstellen. Wij zijn Robin de Visser en Shanna de Bel en sinds kort zijn wij de trotse eigenaren van The Mex in Vrouwenpolder. Samen met onze getalenteerde chef Steven Bour en onze al even getalenteerde sous-chef Jeroen Dekker, staan wij te springen om u te ontvangen in ons vernieuwde Mexicaanse restaurant.

The Mex zal u een combinatie van heerlijke Mexicaanse gerechten en mooie stukken vlees en vis van de grill aanbieden. In samenwerking met onze barman Boaz de Korte hebben wij een cocktailkaart voor u samengesteld met de meest fantastische dranken. Toch niet zo van de cocktails? Geen probleem. Uiteraard serveren wij u net zo lief een koud (speciaal) biertje of een mooi glas wijn.
Wij hebben er zin in! Zien we u snel?

The Mex Kids!

De indoor speelruimte is hetzelfde gebleven! Omdat we hier zoveel enthousiaste reactie’s op kregen en The Mex bekend staat dat het zo leuk is om hier met de kids te komen. Waarom dan iets veranderen wat goed is?

Thuis heerlijk van de beste Mexicaanse gerechten genieten!

The Mex Take Away!

Vanaf half maart zullen wij een speciale Take-Away kaart voor u klaar hebben, zodat u ook thuis kunt genieten van onze verrassende Mexicaans gerechten.